Porgand: 0,8-1,0 l/ha, pritsitakse niipea, kui on tekkinud esimesed puudushaiguse tunnused. Vajadusel korrata pritsimist 10-14 päeva pärast. Minimaalne veekulu 200 l/ha.
Taliteraviljad: 0,5 l/ha sügisel alates 2.-4. lehe faasis. Kevadel pritsida 2. pärislehe kuni teise kõrresõlmeni 0,5-1,0 l/ha. Suure mangaani puuduse korrata pritsimist 10-14 päeva hiljem. Veekulu: 200 l/ha. Talioder: 0,5 l/ha sügisel alates 2.-4. lehe faasis. Kevadel 2.-4. pärislehe faasis 0,5-1,0 l/ha. Korrata pritsimist 0,25 l/ha 3. kõrresõlme faasist kuni ohete tipud nähtaval (BBCH 33-49). Suviteraviljad (nisu, oder, kaer): 1,0 l/ha 4. lehe faasis kuni 2. kõrresõlme ilmumiseni. Korrata pritsimist 0,25 l/ha 3. kõrresõlme faasist kuni ohete tipud nähtavad (BBCH 33-49).
Porrulauk: 0,8-1,0 l/ha, pritsitakse niipea, kui on tekkinud esimesed puudushaiguse tunnused. Vajadusel korrata pritsimist 10-14 päeva pärast. Minimaalne veekulu 200 l/ha
Salat (avamaal): 0,8-1,0 l/ha, pritsitakse niipea, kui on tekkinud esimesed puudushaiguse tunnused. Vajadusel korrata pritsimist 10-14 päeva pärast. Märkus: Viimane väetamine tuleb teha vähemalt 1 kuu enne saagi koristamist. Minimaalne veekulu 500 l/ha (salat).
Sibul: 0,8-1,0 l/ha, pritsitakse niipea, kui on tekkinud esimesed puudushaiguse tunnused. Vajadusel korrata pritsimist 10-14 päeva pärast. Minimaalne veekulu 200 l/ha.
Suhkrupeet: 1 l/ha 4.-6. lehe faasis. Mõõduka või tugeva puuduse korral korrata pritsimist 10...14 päeva järel. Veekulu: 200 l/ha.
Porgand: 0,8-1,0 l/ha, pritsitakse niipea, kui on tekkinud esimesed puudushaiguse tunnused. Vajadusel korrata pritsimist 10-14 päeva pärast. Minimaalne veekulu 200 l/ha.
Taliteraviljad: 0,5 l/ha sügisel alates 2.-4. lehe faasis. Kevadel pritsida 2. pärislehe kuni teise kõrresõlmeni 0,5-1,0 l/ha. Suure mangaani puuduse korrata pritsimist 10-14 päeva hiljem. Veekulu: 200 l/ha. Talioder: 0,5 l/ha sügisel alates 2.-4. lehe faasis. Kevadel 2.-4. pärislehe faasis 0,5-1,0 l/ha. Korrata pritsimist 0,25 l/ha 3. kõrresõlme faasist kuni ohete tipud nähtaval (BBCH 33-49). Suviteraviljad (nisu, oder, kaer): 1,0 l/ha 4. lehe faasis kuni 2. kõrresõlme ilmumiseni. Korrata pritsimist 0,25 l/ha 3. kõrresõlme faasist kuni ohete tipud nähtavad (BBCH 33-49).
Porrulauk: 0,8-1,0 l/ha, pritsitakse niipea, kui on tekkinud esimesed puudushaiguse tunnused. Vajadusel korrata pritsimist 10-14 päeva pärast. Minimaalne veekulu 200 l/ha
Salat (avamaal): 0,8-1,0 l/ha, pritsitakse niipea, kui on tekkinud esimesed puudushaiguse tunnused. Vajadusel korrata pritsimist 10-14 päeva pärast. Märkus: Viimane väetamine tuleb teha vähemalt 1 kuu enne saagi koristamist. Minimaalne veekulu 500 l/ha (salat).
Sibul: 0,8-1,0 l/ha, pritsitakse niipea, kui on tekkinud esimesed puudushaiguse tunnused. Vajadusel korrata pritsimist 10-14 päeva pärast. Minimaalne veekulu 200 l/ha.
Suhkrupeet: 1 l/ha 4.-6. lehe faasis. Mõõduka või tugeva puuduse korral korrata pritsimist 10...14 päeva järel. Veekulu: 200 l/ha.